Feelgood företagshälsa Kista

MIMY Programmet, Feelgood City, start den 16 mars 2020

Datum: 2020-03-16 - 2020-03-30
Tid: 08:30 - 10:00
Plats: Feelgood City, Grev Turetagan 34, plan 1 i Stockholm
Pris: 3,250

Det här programmet vänder sig till dig som vill ha balans i din vardag och söker enkla men effektiva verktyg för detta. MIMY bygger på tre delar: Mindfulness, MediYoga och reflektion.

Reflektionsdelen syftar till att integrera mindfulness i din vardag och reflektera kring viktiga frågeställningar som förmodligen kommer minska din upplevelse av stress.

VAD ÄR MINDFULNESS? - En klassisk definition av mindfulness är ”att vara uppmärksam i nuet”. Uppmärksamheten innefattar både det som pågår inom oss själva (tankar, känslor, fysiska upplevelser), och det som pågår utanför oss själva.

VAD ÄR MediYOGA? MediYoga som ingår i detta program är en svenskutvecklad yogaform som testats i ett flertal studier sedan 90- talet och visat resultat på bland annat rygg, hjärta, blodtryck och stress. Läs mer på www.mediyoga.se 

VARFÖR MINDFULNESS OCH YOGA? - Mindfulness och MediYoga är exempel på verktyg som hjälper oss hantera informationsöverflöd och det höga tempo vi lever i idag.

STRESS – Lär dig förhålla dig till stress istället för att drabbas av den.

ANDNINGEN – DEN RÖDA TRÅDEN - Med kunskap om hur du använder din andning kan du själv påverka din upplevelse av stress.

Målet med MIMY-programmet är att du ska lära känna dig själv bättre och hitta ett nytt förhållningssätt till den ständiga aktivitet som pågår inom dig själv och i din omgivning.

Omfattning – 3 tillfällen

Kursledning
Fysioterapeut/ instruktör i MIMY

Anmälan och avbokningsregler

Anmälan via hemsidan (klicka här) senast den 28 februari 2020. Uppge namn, företag, telefonnummer, e-mailadress och fakturaadress.

Vid avbokning fyra (4) veckor före kursstart ska beställaren ersätta Feelgood med 50 % av kursavgiften. Vid avbokning mindre än två (2) veckor före kursstart ska beställaren ersätta Feelgood med 100 % av kursavgiften.

Feelgood har rätt att ställa in en kurs, varvid eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättning därutöver utbetalas ej.

Kaffe och frukt ingår

Varmt välkommen!