Feelgood företagshälsa Luleå

Välkommen till Feelgood företagshälsa

Corona och vårt sätt att arbeta – information till våra kunder i Luleå, Piteå och Skellefteå

Feelgood är ett hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Det betyder att vi följer med i utvecklingen, för att alltid kunna ge våra kunder det stöd de behöver i det arbetsliv som råder vid varje tidpunkt.

Just nu i Coronatider kan vårt stöd behövas för att upprätthålla en fungerande vardag med verksamhet samt hantera eventuell oro.

Som chef kan du alltid höra av dig till oss med frågor om hur du ska hantera situationen på just er arbetsplats. 

Vi vill här ge svar på de vanligaste frågorna:

Har ni öppet som vanligt?

Ja, det har vi. Vi har dessutom ökat vår kapacitet gällande att utföra vårt arbete via video/distans.

Vi kan genomföra de flesta ärenden på ett säkert sätt på distans. Du behöver alltså inte boka av vid ex symtom, vi tar emot på distans!

Vi är ett team som samverkar på tre orter och jobbar ofta ute på plats hos er kunder. Vilket medför att vi är tillgänglig alla veckans dagar men det är bokade besök som gäller på våra tre enheter.

Smittskydd

En stor del av Feelgoods verksamhet innebär möten med människor. Vi följer själva Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte vara på jobbet om man har symtom på förkylning eller luftvägsinfektion, även lindriga sådana. Som kund hos oss ska ni vara trygga med att vi vidtagit rekommenderade åtgärder för att förhindra smittspridning.

Vi uppmanar alla deltagare under våra besök, möten eller utbildningar att avstå från att delta fysiskt vid symtom på förkylning eller luftvägsinfektion. Detta för att ta vårt ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Här kan vi erbjuda möten via  video eller telefon istället.

Hur gör vi med våra pågående ärenden?

Om du som kund inte kan eller vill genomföra ett fysiskt besök. Tveka inte att höra av er, vi har möjlighet att ha kontakter via säker videoteknik eller telefon.

OBS! Förstadagsintyg – alltid video eller telefon!

Alla personer som söker för förstadagsintyg hänvisas till video- eller telefonkonsultation.

Kontakta oss på det sätt vi överenskommit tidigare gällande FDI så bokar vi en konsultation på säker länk.

Digitala utbildningar

Feelgood erbjuder ett stort urval av kvalitativa och helt paketerade digitala utbildningar. Exempelvis Stressutbildning, SAM, Chefspaketet, Alkohol och beroende, Rehabilitering, Ergonomi och OSA. Dessa innehåller en mix av filmer, text och kunskapstest som måste klaras innan man kan ta nästa steg. Utbildningarna kan köpas för hela eller delar av organisationen och för olika tidsperioder. Stor flexibilitet för er som kunder.

Aktiv Paus – gratis kortfilmer.

Hemma, när vi sitter och jobbar i soffan, i nån mindre bra stol vid köksbord i fel höjd är aktiva pauser ännu viktigare än vanligt.

Ställ in äggklockan och titta in på feelgood.se

Filmer med pausgympa hittas här: https://feelgood.se/aktiv-paus

 

Håll er uppdaterade och ta hand om er!

Vi håller oss uppdaterade på:

www.feelgood.se

www.krisinformation.se

www.folkhalsomyndigheten.se

www.av.se