Arbeta hemma

Teamkänsla och hälsa på nya sätt

Covid-19-pandemin rubbar vår struktur och våra rutiner, och vi befinner oss alla i en period av oro och ovisshet. Den sociala kontakten med kollegor kan försvåras när många arbetar hemifrån och inte längre träffas naturligt på arbetsplatsen. Vi har också en utmaning i att ta hand om oss själva och vår hälsa, när vi knappt vet om vi vågar oss ut för att träna.

Nu behöver vi prioritera det ännu mer än vanligt. För att orka jobba på i osäkra tider är det extra viktigt att upprätthålla kontakter och stärka teamkänslan. Behovet av rörelse och träning ökar då vi ofta har sämre ergonomi i hemmet och inte heller går eller cyklar till jobbet. Träningen bidrar dessutom till bättre balans i orostider.

Vi får bara tänka lite nytt och hitta nya sätt. Digitala tjänster kan hjälpa oss på traven.

We+

Stärk både sammanhållningen och hälsan samtidigt. We+ är en social motionstjänst som uppvisar tydliga resultat när det gäller att bygga en hälsosam företagskultur och stärka sammanhållningen.

Medarbetarna rör sig, har roligt och peppar varandra. Alla kan vara med på sina villkor.

Med foton, videos och uppmuntrande kommentarer stöttar medarbetarna varandra.

Läs mer här

PT Online

Era medarbetare kan nu behöva lite extra stöd och inspiration för sin träning. Hälsocoachande videomöten med våra personliga tränare är ett lättillgängligt sätt att komma igång eller komma vidare med goda vanor.

Du kan få hjälp att sätta ihop ett träningspass anpassat för dig, som kan genomföras hemma, i skogen eller på ditt närmaste utomhusgym.

  • Träningsplanering
  • Kostrådgivning
  • Motiverande samtal

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Aktiv Paus

Att ta pauser i arbetet är viktigt oavsett om du befinner dig på arbetsplatsen eller hemma. En aktiv paus kan öka din kreativitet och prestation.

Feelgood erbjuder kostnadsfria kortfilmer med pausgympa. Passen är 1-4 minuter långa och innehåller allt från pulshöjande pausgympa till avstressande återhämtning. Testa dig fram och hitta din favorit. Klicka bara på länken nedan och kör igång!

feelgood.se/aktiv-paus