Experternas tips för hälsosam semester

Därför är det livsviktigt att varva ned på semestern

Semestertider närmar sig men många har svårt att varva ned. Svårast upplever kvinnor och yngre människor det enligt Feelgoods Jobbhälsoundersökning där ca 20 000 yrkesarbetande svenskar deltar årligen. Men att aldrig koppla av kan på sikt få konsekvenser för både hjärnan och kroppen.

Feelgoos utmärkelse 2019

Är ni Sveriges friskaste företag? Eller vill ni bli?

Fördjupning

Vi vet att det finns en mängd arbetsplatser där folk mår bra och jobbet bidrar till hälsa och livskvalitet. Vi vill uppmärksamma dem, och visa hur man skapar friska organisationer. Därför har vi instiftat utmärkelsen Sveriges Friskaste Företag. Alla organisationer är välkomna att delta, var med ni också!

Våra digitala tjänster

Feelgood digitalt- en del av vår helhetssyn

Fördjupning

Feelgood har ett starkt erbjudande av digitala hälsotjänster och utvecklar ständigt fler. Den digitala tekniken gör oss mer tillgängliga, effektiviserar både för oss och våra kunder samt skapar möjligheter till nya innovativa tjänster.

Feelgood växer

Helsa Företagshälsovård – nu en del av Feelgood

Feelgood har förvärvat Helsa Företagshälsovård Sverige AB, och stärker därmed närvaron framför allt i Stockholm och södra Sverige.

Undvik onödig stress och sjukskrivning

Så går organisationen vidare efter en förtroendekris

Ledarskap

Senaste tiden har kriserna i både näringsliv och offentlig sektor duggat tätt. Ofta blir det fokus på ledningen men i allt detta finns många medarbetare som ska fortsätta sitt dagliga arbete, samtidigt som de kanske helt tappat förtroendet för sin ledning.