Feelgood företagshälsa Stockholm City

Fysioterapi privatpersoner

Vår anläggning på GrevTuregatan mitt i Stockholm skiljer sig från andra Feelgood-anläggningar genom att vi erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder.

Hos oss kan du få kvalificerad hjäp av fysioterapeuter som är specialiserade inom ortopedi, Ortopedisk Manuell Terapi(OMT), idrottsmedicin, hjärt- och kärlsjukdomar, reumatologi, neurologi, lungmedicin och lymfterapi. Vi har även hög kompetens inom KBT, psykisk ohälsa, graviditetsrelaterade besvär och träning för överviktiga barn och ungdom.

För frågor och tidsbokning når du receptionen på telefon 08-505 797 00.

Vi använder oss av behandlingsmetoder som bygger på evidens och klinisk erfarenhet.

Träning är en bred bas i vårt behandlingsarbete där du som patient efter avslutad behandling har möjlighet att fortsätta att träna på egen hand i vårt gym till ett subventionerat pris. Vi erbjuder såväl individuella behandlingar som rehabgrupper med olika inriktningar.

Vi har Artrosskola(BOA) och kurser om KOL samt informationsträffar för dig som har graviditetsrelaterade besvär. Läs mer om våra kurser här.

Vi är anslutna till Stockholms Läns Landsting, frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting att handleda studenter från fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet.